Ak máš IČO, dáme ti pôžičku

Spoločnosť PROFI CREDIT Slovakia, s.r.o. vytvorila špeciálny produkt pre živnostníkov a remeselníkov, ktorý si môžete vyskúšať na stránke biznisuvery.sk. Na slovenský trh prichádza nová služba od PROFI CREDTu – Biznis úvery. Vieme, že pri rekonštrukcii priestorov na podnikanie je úver na podnikanie dobrý nápad ako rozbehnúť vlastný biznis. Hovoria za nás skúsenosti zo všetkých oborov podnikateľského SZČO spektra.

Biznis úvery ponúkajú zabehnutým súkromným podnikom finančnú podporu.

V súčasnosti prinášame na slovenský trh novinku – pôžičku od 500 do 5 000 EUR, pri splatnosti od 6 do 36 mesiacov. Náš cieľový klienti sú živnostníci a jednoosobové Sro. Pôžička biznis úvery je vhodná pre kamenárov, stolárov, maliarov, klampiarov, kuriérov ale aj cukrárky, pekárov, pracovníkov v gastro biznise, majiteľov malých kaviarní, reštaurácii a ďalšie kreatívne zamestnania. Prichádzame ako pomoc všade tam, kde živnostník, samostatne zárobkovo činná osoba, či podnikateľ potrebuje pomoc. Všetkým ponúkame flexibilný úver pre každé povolanie. O Biznis úver viete požiadať online cez našu prehľadnú web stránku.

Ste živnostník, SZČO, či podnikateľ? Celý proces je online

Cez online webové rozhranie biznis úvery môžete požiadať o rýchly podnikateľský úver, ktorý váš podnik rozhýbe a naštartuje na novú úroveň. Malý a stredný podnikatelia, tak majú šancu dostať sa k peniazom, ktoré využijú na vylepšenie svojej dielne, kaviarne či reštaurácie. Naši klienti sú po celom Slovensku, ale keďže naše pôžičky ponúkame výhradne online, tak sme s vami vo všetkých slovenských regiónoch. Cez našu online kalkulačku si môžete požiadať o úver, ktorý bude šitý presne na vašu mieru. Stačí na to mobil a internet.

Parametre pôžičky – Biznis úvery:
• úver je určený pre samostatne zárobkovo činnú osobu alebo spoločnosť s ručením obmedzeným
• minimálne 24-mesačná podnikateľská história
• vek minimálne 18 rokov, vlastné IČO
• voči vášmu podniku nie je vyhlásené alebo vedené konkurzné konanie
• váš podnik, či živnosť sa nenachádza v stave reštrukturalizácie

team MoneyTu

Peniaze čokoľvek Nebanková pôžička Navýhodnejšia pôžička; ako si požičať peniaze; Spotrebný úver kalkulačka pôžičky ihneď